Op bezoek bij Koninklijke Sporting Club Lokeren

 

Op bezoek bij Koninklijke Sporting Club Lokeren

Na meer dan vijftien jaar in eerste klasse zakte vorig seizoen Lokeren naar tweede klasse of 1B. Hopelijk duurt het vagevuur maar kort en kan Lokeren snel terug naar de hoogste reeks promoveren.

Met een 20-tal mannen en vrouwen sterke delegatie van het 7de jaar Integrale veiligheid en Veiligheidsberoepen trokken we op vrijdag 6 september naar voetbalclub Lokeren. We werden, zoals steeds, goed ontvangen door de veiligheidsverantwoordelijke Patrick Custers. Na een PowerPointvoorstelling die Patrick in zijn enthousiaste stijl bracht, kregen we een rondleiding doorheen het stadium: de toegangspoorten, evacuatiepoorten ... Het “aquarium” van alle veiligheidsdiensten en de tribunes hebben nu geen geheimen meer voor onze leerlingen. En het belangrijkste: de RIO. Niet de stad, maar wel het reglement van interne orde dat op verschillende plaatsen is geafficheerd en waaraan supporters zich moeten houden.

Spelers zagen we niet. Zij hadden een dagje vrijaf want dit weekend is er Europees voetbal en daar zijn geen Lokerse spelers bij betrokken.

Datum: 

zondag, 8 september, 2019

Auteur: 

The 282
Categorie: 
Top